Onze klanten beoordelen ons met een 9.0 / 10 - 322 beoordelingen op Klantenvertellen.nl
Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op
9,0

Vestiging: Huisartskliniek Westervoort

maandag 14 januari 2019

Ik beveel Huisartskliniek aan Flexibel in planning, goed in de behandeling en een mooie prijs!

Huisartskliniek schreef als reactie:

Dank je wel! šŸ˜Š
  • Goede voorlichting 8,0
  • Persoonlijke benadering 9,0
  • Advies en behandeling 9,0
  • Prijs en kwaliteit 9,0
8,0

Vestiging: Huisartskliniek Westervoort

maandag 14 januari 2019

Ik beveel Huisartskliniek aan Mooie omgeving, goede professionals, keurig advies en prima uitvoering.
  • Goede voorlichting 8,0
  • Persoonlijke benadering 9,0
  • Advies en behandeling 8,0
  • Prijs en kwaliteit 8,0
10,0

Vestiging: Huisartskliniek Westervoort

woensdag 9 januari 2019

Ik beveel Huisartskliniek aan Super tevreden en mijn nieuwe afspraak staat al!
  • Goede voorlichting 10,0
  • Persoonlijke benadering 10,0
  • Advies en behandeling 10,0
  • Prijs en kwaliteit 8,0
8,0

Vestiging: Huisartskliniek Westervoort

zondag 6 januari 2019

Ik beveel Huisartskliniek aan Alleen voorlichting en consult gehad, dit was prettig en persoonlijk
  • Goede voorlichting 9,0
  • Persoonlijke benadering 9,0
  • Advies en behandeling 8,0
  • Prijs en kwaliteit 7,0
8,0

Vestiging: Huisartskliniek Westervoort

zaterdag 5 januari 2019

Ik beveel Huisartskliniek aan
  • Goede voorlichting 7,0
  • Persoonlijke benadering 9,0
  • Advies en behandeling 9,0
  • Prijs en kwaliteit 9,0
9,0

Vestiging: Huisartskliniek Westervoort

zaterdag 5 januari 2019

Ik beveel Huisartskliniek aan Een uitstekende prijs/waarde verhouding. Informeel en duidelijke uitleg mbt verwachtingspatroon van de operatie
  • Goede voorlichting 9,0
  • Persoonlijke benadering 9,0
  • Advies en behandeling 9,0
  • Prijs en kwaliteit 9,0
9,0

Vestiging: Huisartskliniek Westervoort

zaterdag 29 december 2018

Ik beveel Huisartskliniek aan mijn enige opmerking is de dikte van de naalden die voor de verdoving worden gebruikt. Ik weet dat er veel dunnere naalden beschikbaar zijn. Het geven van de verdoving nu is vrij pijnlijk en ik denk dat dat met een dunnere naald minder het geval zal zijn.

Huisartskliniek schreef als reactie:

Dit is zeker een weloverwogen keuze. Alleen het eerste prikpunt is bij insteken pijnlijk, daarna voel je het niet meer. Het heeft veel voordelen om deze dikte te gebruiken (overigens niet heel dik, maar niet de dunste naalden die wij bijv voor botox gebruiken). Zo duurt het inspuiten niet te lang, heb je minder kans op het aanprikken van kleine vaatjes en zo nog een aantal redenen.
  • Goede voorlichting 8,0
  • Persoonlijke benadering 9,0
  • Advies en behandeling 9,0
  • Prijs en kwaliteit 9,0
10,0

Vestiging: Huisartskliniek Westervoort

vrijdag 28 december 2018

Ik beveel Huisartskliniek aan Prima behandeling tegen een zeer concurrerende prijs.
  • Goede voorlichting 10,0
  • Persoonlijke benadering 10,0
  • Advies en behandeling 10,0
  • Prijs en kwaliteit 10,0
7,0

Vestiging: Huisartskliniek Westervoort

vrijdag 28 december 2018

Ik beveel Huisartskliniek aan
  • Goede voorlichting 8,0
  • Persoonlijke benadering 6,0
  • Advies en behandeling 7,0
  • Prijs en kwaliteit 9,0
10,0

Vestiging: Huisartskliniek Westervoort

woensdag 26 december 2018

Ik beveel Huisartskliniek aan
  • Goede voorlichting 9,0
  • Persoonlijke benadering 9,0
  • Advies en behandeling 9,0
  • Prijs en kwaliteit 9,0
Meer beoordelingen laden

Huisartskliniek maakt gebruikt van Cookies

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en om gerichte advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken op de cookiepagina. Als u akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klikt u op "OK".

OK