Onze klanten beoordelen ons met een 9.1 / 10 - 48 beoordelingen op Klantenvertellen.nl
Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op

Ervaringen cliënten

9,0

Vestiging: Huisartskliniek Westervoort

donderdag 14 februari 2019

Ik beveel Huisartskliniek aan Heel fijne kliniek met vriendelijke en goede assistentes. Dokter Adamo is zeer kundig en aardig. Ik heb een oorlelcorrectie gehad vorige maand en het is resultaat is nu al vrij goed.
  • Goede voorlichting 9,0
  • Persoonlijke benadering 9,0
  • Advies en behandeling 10,0
  • Prijs en kwaliteit 10,0
9,0

Vestiging: Huisartskliniek Westervoort

dinsdag 12 februari 2019

Ik beveel Huisartskliniek aan Onderoog operatie ondergaan in Westervoort goede service en vriendelijk. Ook nadat ik een ontsteking kreeg aan 1 oog. Kon gelijk terug komen en kreeg kuur. Het ziet er na 4 weken al goed uit. Goede en betrouwbare kliniek. Zou deze kliniek zeker aanbevelen.
  • Goede voorlichting 9,0
  • Persoonlijke benadering 9,0
  • Advies en behandeling 9,0
  • Prijs en kwaliteit 9,0
10,0

Vestiging: Huisartskliniek Westervoort

zondag 10 februari 2019

Ik beveel Huisartskliniek aan Heel erg vakkundig en goed geholpen, ik ben erg blij met het resultaat! Goede kwaliteit prijs verhouding.
  • Goede voorlichting 10,0
  • Persoonlijke benadering 10,0
  • Advies en behandeling 10,0
  • Prijs en kwaliteit 10,0
9,0

Vestiging: Huisartskliniek Westervoort

zondag 10 februari 2019

Ik beveel Huisartskliniek aan Op een brand plekke na is alles bijzonder goed gegaan en gedaan.
Heel blij met de snelle behandelingsmogelijkheden en met het resultaat.
  • Goede voorlichting 9,0
  • Persoonlijke benadering 9,0
  • Advies en behandeling 9,0
  • Prijs en kwaliteit 10,0
10,0

Vestiging: Huisartskliniek Westervoort

zondag 10 februari 2019

Ik beveel Huisartskliniek aan
  • Goede voorlichting 10,0
  • Persoonlijke benadering 10,0
  • Advies en behandeling 10,0
  • Prijs en kwaliteit 10,0
8,0

Vestiging: Huisartskliniek Westervoort

zondag 10 februari 2019

Ik beveel Huisartskliniek aan
  • Goede voorlichting 7,0
  • Persoonlijke benadering 7,0
  • Advies en behandeling 8,0
  • Prijs en kwaliteit 8,0
10,0

Vestiging: Huisartskliniek Westervoort

zondag 10 februari 2019

Ik beveel Huisartskliniek aan Ik ben erg fijn geholpen, duidelijke uitleg en het is er erg netjes.
Ik ben erg tevreden met het resultaat.
  • Goede voorlichting 10,0
  • Persoonlijke benadering 10,0
  • Advies en behandeling 10,0
  • Prijs en kwaliteit 10,0
9,0

Vestiging: Huisartskliniek Westervoort

donderdag 31 januari 2019

Ik beveel Huisartskliniek aan
  • Goede voorlichting 9,0
  • Persoonlijke benadering 9,0
  • Advies en behandeling 9,0
  • Prijs en kwaliteit 9,0
9,0

Vestiging: Huisartskliniek Westervoort

donderdag 31 januari 2019

Ik beveel Huisartskliniek aan
  • Goede voorlichting 8,0
  • Persoonlijke benadering 10,0
  • Advies en behandeling 10,0
  • Prijs en kwaliteit 8,0
10,0

Vestiging: Huisartskliniek Westervoort

woensdag 30 januari 2019

Ik beveel Huisartskliniek aan
  • Goede voorlichting 10,0
  • Persoonlijke benadering 10,0
  • Advies en behandeling 9,0
  • Prijs en kwaliteit 10,0
Meer beoordelingen laden

Korting met onze cliëntenkaart

Goed nieuws: met de speciale cliëntenkaart krijgt u korting bij Huisartskliniek Westervoort en partners. Vraag hem dus direct aan!

Interessante voordelen

Spaar voor leuke kortingen bij onze kliniek en onze partners.
Waarom kiezen voor de cliëntenkaart: 

Huisartskliniek maakt gebruikt van Cookies

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en om gerichte advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken op de cookiepagina. Als u akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klikt u op "OK".

OK