Onze klanten beoordelen ons met een 9.0 / 10 - 326 beoordelingen op Klantenvertellen.nl
Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op

Ervaringen cliënten

9,0

Vestiging: Huisartskliniek Westervoort

dinsdag 11 december 2018

Ik beveel Huisartskliniek aan In september maakte ik een afspraak bij de huisartskliniek vanwege een gedeeltelijk uitgescheurd oorbel gaatje.
Ik kon snel terecht voor een gesprek.
De huisartskliniek is sfeervol ingericht waardoor ik mij hier op mijn gemak voelde.
De persoonlijke benadering zorgt voor een prettige sfeer. In het adviesgesprek werd duidelijke informatie over de behandeling gegeven. Hierbij werden de opties en mogelijke risico’s duidelijk besproken. Na afloop van het gesprek kreeg ik een folder mee waarin de gegeven informatie stond, zodat ik dit thuis in alle rust nog eens door kon lezen.
De oorlelcorrectie zelf was pijnloos en duurde kort. De arts was vriendelijk en deskundig.
Ook in de dagen na de ingreep heb ik vrijwel geen pijn gehad en kon ik gewoon direct weer aan het werk.
Al met al is de ingreep mij erg meegevallen en heb ik de behandeling bij de huisartskliniek als zeer prettig ervaren.
Ik beveel de huisartskliniek dan ook zeker bij anderen aan.
  • Goede voorlichting 10,0
  • Persoonlijke benadering 10,0
  • Advies en behandeling 9,0
  • Prijs en kwaliteit 9,0
9,0

Vestiging: Huisartskliniek Westervoort

woensdag 5 december 2018

Ik beveel Huisartskliniek aan Vandaag onderooglid correctie laten doen. Achteraf heel erg mee gevallen. Prima service en persoonlijke benadering. Een echte aanrader.
  • Goede voorlichting 8,0
  • Persoonlijke benadering 8,0
  • Advies en behandeling 9,0
  • Prijs en kwaliteit 10,0
9,0

Vestiging: Huisartskliniek Westervoort

woensdag 5 december 2018

Ik beveel Huisartskliniek aan
  • Goede voorlichting 9,0
  • Persoonlijke benadering 10,0
  • Advies en behandeling 10,0
  • Prijs en kwaliteit 10,0
8,0

Vestiging: Huisartskliniek Westervoort

maandag 3 december 2018

Ik beveel Huisartskliniek aan Prima geholpen.. goede nazorg en vriendelijke sfeer
  • Goede voorlichting 8,0
  • Persoonlijke benadering 8,0
  • Advies en behandeling 8,0
  • Prijs en kwaliteit 8,0
8,0

Vestiging: Huisartskliniek Westervoort

zaterdag 1 december 2018

Ik beveel Huisartskliniek aan
  • Goede voorlichting 7,0
  • Persoonlijke benadering 8,0
  • Advies en behandeling 8,0
  • Prijs en kwaliteit 7,0
8,0

Vestiging: Huisartskliniek Westervoort

zaterdag 1 december 2018

Ik beveel Huisartskliniek aan In 1. Woord geweldig
  • Goede voorlichting 8,0
  • Persoonlijke benadering 9,0
  • Advies en behandeling 9,0
  • Prijs en kwaliteit 9,0
10,0

Vestiging: Huisartskliniek Westervoort

zaterdag 1 december 2018

Ik beveel Huisartskliniek aan Een aantal jaren nu klant en ben bijzonder tevreden.
  • Goede voorlichting 10,0
  • Persoonlijke benadering 10,0
  • Advies en behandeling 10,0
  • Prijs en kwaliteit 10,0
10,0

Vestiging: Huisartskliniek Westervoort

zaterdag 1 december 2018

Ik beveel Huisartskliniek aan
  • Goede voorlichting 10,0
  • Persoonlijke benadering 10,0
  • Advies en behandeling 10,0
  • Prijs en kwaliteit 10,0
10,0

Vestiging: Huisartskliniek Westervoort

zaterdag 1 december 2018

Ik beveel Huisartskliniek aan Ik was zeer tevreden met de behandeling en de vriendelijk heid en de goede zorg ik heb jullie aanbevolen en mijn nichtje heeft ook een afspraak gemaakt ga zo door m.v.g A. Kruiwagen
  • Goede voorlichting 10,0
  • Persoonlijke benadering 10,0
  • Advies en behandeling 10,0
  • Prijs en kwaliteit 10,0
10,0

Vestiging: Huisartskliniek Westervoort

zaterdag 1 december 2018

Ik beveel Huisartskliniek aan Heel goed geholpen, stellen je echt op je gemak.
Na controle komt nog. Nu 4 weken geleden en zeer tevreden met het resultaat🙂🙂
  • Goede voorlichting 10,0
  • Persoonlijke benadering 10,0
  • Advies en behandeling 10,0
  • Prijs en kwaliteit 10,0
Meer beoordelingen laden

Korting met onze cliëntenkaart

Goed nieuws: met de speciale cliëntenkaart krijgt u korting bij Huisartskliniek Westervoort en partners. Vraag hem dus direct aan!

Interessante voordelen

Spaar voor leuke kortingen bij onze kliniek en onze partners.
Waarom kiezen voor de cliëntenkaart: 

Huisartskliniek maakt gebruikt van Cookies

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en om gerichte advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken op de cookiepagina. Als u akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klikt u op "OK".

OK