Onze klanten beoordelen ons met een 9.0 / 10 - 308 beoordelingen op Klantenvertellen.nl
Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op

Ervaringen cliënten

8,0

Vestiging: Huisartskliniek Westervoort

zaterdag 20 april 2019

Ik beveel Huisartskliniek aan Fijn , rustig , snel , vakkundig , voor herhaling vatbaar , ik kijk er al weer naar uit !..
  • Goede voorlichting 8,0
  • Persoonlijke benadering 8,0
  • Advies en behandeling 8,0
  • Prijs en kwaliteit 8,0
7,0

Vestiging: Huisartskliniek Westervoort

donderdag 18 april 2019

Ik beveel Huisartskliniek aan
  • Goede voorlichting 7,0
  • Persoonlijke benadering 7,0
  • Advies en behandeling n.v.t.
  • Prijs en kwaliteit n.v.t.
10,0

Vestiging: Huisartskliniek Westervoort

woensdag 17 april 2019

Ik beveel Huisartskliniek aan Ik heb een moedervlek laten weghalen met Plex-R. Het gehele proces was prettig en ik ben zeer tevreden met het resultaat!
  • Goede voorlichting 10,0
  • Persoonlijke benadering 9,0
  • Advies en behandeling 10,0
  • Prijs en kwaliteit 10,0
8,0

Vestiging: Huisartskliniek Westervoort

maandag 15 april 2019

Ik beveel Huisartskliniek aan Zeer tevreden vanaf 1e contact tot en met verwijderen van hechtingen. Betrokken personeel, alle aandacht voor klant. Absoluut tevreden tot nu toe. Mijn vrouw heeft ook een afspraak gemaakt deze week voor ook een behandeling.
  • Goede voorlichting 8,0
  • Persoonlijke benadering 8,0
  • Advies en behandeling 9,0
  • Prijs en kwaliteit 8,0
10,0

Vestiging: Huisartskliniek Westervoort

zaterdag 13 april 2019

Ik beveel Huisartskliniek aan Vriendelijk en gastvrij
  • Goede voorlichting 10,0
  • Persoonlijke benadering 10,0
  • Advies en behandeling 10,0
  • Prijs en kwaliteit 10,0
10,0

Vestiging: Huisartskliniek Westervoort

zaterdag 13 april 2019

Ik beveel Huisartskliniek aan
  • Goede voorlichting 10,0
  • Persoonlijke benadering 10,0
  • Advies en behandeling 10,0
  • Prijs en kwaliteit 10,0
9,0

Vestiging: Huisartskliniek Westervoort

maandag 8 april 2019

Ik beveel Huisartskliniek aan Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop de ingreep is uitgevoerd. Hygiëne staat bij de huisartsenkliniek in een zeer hoog vaandel heb ik gemerkt.
Daarnaast heb ik een hoge mate van klantvriendelijkheid ervaren. De voorlichting, de uitleg tijdens de behandeling en de uitleg over de nazorg zeer duidelijk.
Ik zou de Huisartsenkliniek zeker bij vrienden aanbevelen.
  • Goede voorlichting 9,0
  • Persoonlijke benadering 9,0
  • Advies en behandeling 9,0
  • Prijs en kwaliteit 9,0
9,0

Vestiging: Huisartskliniek Westervoort

vrijdag 5 april 2019

Ik beveel Huisartskliniek aan Gisteren een ooglidcorrectie gehad. Alles is prima verlopen. Ze stellen je op je gemak, zijn erg vriendelijk, vertellen precies wat ze gaan doen en werken erg netjes en steriel. Nu het resultaat nog afwachten......
Maar daar heb volledig vertrouwen in dat het prachtig wordt.
  • Goede voorlichting 9,0
  • Persoonlijke benadering 10,0
  • Advies en behandeling 8,0
  • Prijs en kwaliteit 8,0
9,0

Vestiging: Huisartskliniek Westervoort

woensdag 3 april 2019

Ik beveel Huisartskliniek aan zeer kundige arts fijn geholpen
  • Goede voorlichting 9,0
  • Persoonlijke benadering 9,0
  • Advies en behandeling 9,0
  • Prijs en kwaliteit 9,0
9,0

Vestiging: Huisartskliniek Westervoort

woensdag 3 april 2019

Ik beveel Huisartskliniek aan
  • Goede voorlichting 9,0
  • Persoonlijke benadering 9,0
  • Advies en behandeling 9,0
  • Prijs en kwaliteit 9,0
Meer beoordelingen laden

Korting met onze cliëntenkaart

Goed nieuws: met de speciale cliëntenkaart krijgt u korting bij Huisartskliniek Westervoort en partners. Vraag hem dus direct aan!

Interessante voordelen

Spaar voor leuke kortingen bij onze kliniek en onze partners.
Waarom kiezen voor de cliëntenkaart: 

Huisartskliniek maakt gebruikt van Cookies

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en om gerichte advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken op de cookiepagina. Als u akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klikt u op "OK".

OK